Gemeente Westerkwartier

Werken voor de Gemeente Westerkwartier

Logo


Wij zijn Gemeente Westerkwartier. 

Een jonge en ambitieuze gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambities. Wij hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners.  

Dat is waar wij voor staan. 

Met ongeveer 1000 werknemers, inclusief ons sociaal ontwikkelbedrijf Novatec, zetten we ons dagelijks in voor de ontwikkeling van onze mooie gemeente en de ruim 65.000 inwoners. Belangrijk werk, want zo dragen we allemaal ons steentje bij om de gemeente de beste versie van zichzelf te laten worden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling en de juiste loopbaankeuzes.  

Wat je van ons als werkgever kunt verwachten? Naast prima arbeidsvoorwaarden in ieder geval een interessante baan in een inspirerende werkomgeving. Waarin je verzekerd bent van de samenwerking met enthousiaste en betrokken collega’s. Die graag hun kennis met jou delen en op hun beurt van jouw ervaringen willen leren.  

Wij vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. In verbinding zijn, persoonlijk leiderschap nemen en wendbaarheid tonen. Dan ben jij in je element en groei je niet alleen zelf, maar kunnen we als gemeente onze inwoners ook de beste dienstverlening garanderen. 

Spreekt jou dit aan? Dan komen we graag met jou in contact en hebben we vast en zeker een aansprekende vacature voor jou. 

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Tolbertstraat 66
9351BJ Leek
Postadres Postbus 100
9350AC Leek

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!