Gemeente Oldambt

Werken bij Gemeente Oldambt

Logo


Sterren stralen in Oldambt

Werken bij en voor Oldambt betekent dat je aan de slag gaat voor een bijzondere gemeente. Een relatief kleine gemeente wat het aantal inwoners betreft (ruim 39.000) en fors waar het gaat om oppervlakte (met 296 m2 één van de grootste gemeenten van NL). Een gemeente met ambitie.

Oldambt is een door en door Groningse gemeente met grootsteedse thema’s, zoals generatiearmoede, ondermijning, gezondheid, jeugd en de opvang van vluchtelingen, etc. Landelijk als het gaat om aardbevingsproblematiek, stikstof en behoud van ons erfgoed. Het verpletterend mooie landschap van de (voorbije) graanrepubliek. En meer! Zoals een uitgebreid aanbod aan cultuur, het kloppende winkelhart van Winschoten en met een nieuw te bouwen gemeentehuis. Dat opent begin 2026 de deuren. Het ontwerp spreekt tot de verbeelding. Wie weet ook jouw toekomstige werkplek.

Onder de noemer Nijambt is onze organisatie volop in ontwikkeling. Onderdeel is de werknemersreis: Sterren stralen in Nijambt. Het is jouw reis, waarbij alles eraan is gelegen je optimaal te faciliteren. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en leiderschap (?). Met een goede balans tussen ambitie, de hoeveelheid werk, veilige werkomgeving en privé. Hoe was jouw weekend? 

Als bestuur en collega’s stellen we alles in het werk inwoners waar nodig te ondersteunen. Te informeren en samen mogelijkheden te benutten die bijdragen aan een hoger niveau van welvaart en welzijn. Jouw bijdrage is daarbij meer dan welkom. Als persoon. En met je vaardigheden. Samen maken we graag het verschil in het dagelijkse leven van nu. En die van de toekomst.

Met als vertrekpunt: iedere inwoner telt mee.  

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Gemeente Oldambt geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Johan Modastraat 6
9671CD Winschoten
Postadres Postbus 175
9670AD Winschoten

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!