Gemeente Midden-Groningen

Een vacature die bij jou past? Wij houden je op de hoogte!

Logo

Werken bij de gemeente Midden-Groningen 

Ga aan de slag in een gemeente die midden in de samenleving staat. Betrokken, enthousiast en met grote plannen. Bij ons krijg je de kans om het verschil te maken in onderwerpen die je nergens anders vindt. Wij staan klaar om samen aan de toekomst van Midden-Groningen te bouwen. Bouw jij met ons mee? 

Over onze gemeente 

Midden-Groningen. Een gemeente die jou al het moois van het platteland biedt. Ruimte, karaktervolle dorpen, schitterende natuur. Maar ook een gemeente met stedelijke trekken. En juist die ontmoeting tussen stad en buitengebied, maakt Midden-Groningen zo interessant. Sociale achterstanden, de gevolgen van de gaswinning, de energietransitie ... De uitdagingen hier zijn groot en verschillend. Wat ons bijzonder maakt, is de ruimte die je krijgt om onze gemeente mooier, veiliger en socialer te maken. Je kunt hier echt iets achterlaten voor inwoners. Dit biedt jou een unieke kans om samen de toekomst van Midden-Groningen vorm te geven. 

Mensen maken Midden-Groningen 

Dit is ons motto. Want er is veel te doen. En we hebben jou hierbij hard nodig. Samen zijn wij sterker, samen bereik je meer. Dit merk je aan alles. Aan de collega’s die graag met jou samenwerken en hun kennis delen. Maar ook omdat wij erop uit trekken en naar buiten gaan. Om samen met inwoners en ondernemers aan onze gemeente te bouwen. 

Wie zoeken wij 

Deze manier van werken vraagt om collega’s die verantwoordelijkheid nemen en lef durven tonen. Die dicht bij mensen staan. Die een antenne hebben voor wat er leeft in onze samenleving. Die werken vanuit de gedachte: hoe kunnen wij een goed plan of een mooi idee mogelijk maken? Maar die ook snappen dat je anderen nodig hebt om tot resultaten te komen. En dat je vaak eerst kleine stapjes moet zetten voordat je iets bereikt. 

Wat wij jou bieden 

Midden-Groningen is een organisatie die jou uitdaagt om het beste van jezelf te laten zien. En dat niet alleen. Bij ons werk je aan projecten die ertoe doen; in een organisatie waar jij er toe doet. Samen halen wij meer uit elkaar en uit Midden-Groningen. En samen halen wij meer uit jouw talent. Dit doen wij in een professionele organisatie waarin we op elkaar vertrouwen. Waarin we ons verantwoordelijk voelen en onze vrijheid belangrijk vinden. We bieden jou: 

  • Ruimte om eigen keuzes te maken 
  • Groeikansen in elke fase van jouw loopbaan 
  • Werk waarin je iets achterlaat voor onze huidige en toekomstige inwoners 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een IKB van 18,25% en geld voor scholing 
  • Een organisatie die eigen initiatief en betrokkenheid waardeert 
  • Voldoende thuiswerkmogelijkheden

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Gorecht-Oost 157
9603AE Hoogezand
Postadres Postbus 75
9600AB Hoogezand

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!