Gemeente Stadskanaal

Werken voor de gemeente Stadskanaal

Logo

Even voorstellen

Leuk dat je op onze pagina Werken voor Groningen kijkt! Stadskanaal is een middelgrote, aantrekkelijke gemeente waar ruimte is voor initiatief en goede ideeën. Onze gemeente ligt in het zuidoosten van Groningen, ingeklemd tussen Drenthe en de Duitse grens. We hebben met 32.000 inwoners een middelgrote omvang en staan dichtbij onze inwoners. In onze organisatie zijn we informeel, praktisch ingesteld en zijn de lijnen kort.

Werken met plezier

In Stadskanaal zijn we trots op onze gemeentelijke organisatie. Met een relatief kleine organisatie voeren we alle gemeentelijker taken uit. Dat is soms druk, maar houdt ook in dat je takenpakket breed is en nooit saai. We luisteren naar elkaar en je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en te doen wat je daadwerkelijk leuk vindt.

Want wat je leuk vindt, doe je het beste! En dat is nodig, want samen willen we onze inwoners verder helpen en er zijn uitdagingen genoeg. Iedereen die bij ons werkt, is dan ook belangrijk!

Stadskanaal als werkgever

Een baan bij Stadskanaal betekent niet alleen dat je actief bijdraagt aan de samenleving, maar ook dat je werkt met leuke collega’s in een aantrekkelijke werkomgeving met moderne arbeidsvoorwaarden. Dat betekent dat we een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk vinden als jijzelf en we flexibiliteit van jou verwachten, maar ook bieden. Zo is thuiswerken vrijwel altijd mogelijk, geven we je daarvoor de juiste spullen en bepaal je grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. We willen samen met onze inwoners vooruit en dat zie je terug in onze eigen organisatie waar samenwerken en eigen verantwoordelijkheid voorop staan.

Wil jij een baan die ertoe doet, leuke collega’s en je breed ontwikkelen? Kom dan werken bij Stadskanaal! 

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Raadhuisplein 1
9501SZ Stadskanaal
Postadres Postbus 140
9500AC Stadskanaal

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!