Gemeente Veendam

Wij zoeken vooruitkijkers!

Logo

Gemeente Veendam kijkt naar de toekomst. Wij bouwen aan onze gemeente. Samen met de inwoners staan we niet stil, maar kijken we vooruit: betrokken, loyaal en met beide benen op de grond.

Vooruitkijkers gezocht!

Bij ons werken vooruitkijkers, collega’s die het leuk vinden om vooruit te lopen en nieuwe ontwikkelingen te omarmen. Met zo’n 280 collega’s zetten we ons dagelijks in voor ruim 27.000 inwoners.

Veendam heeft veel te bieden

Veendam is centraal gelegen en is goed bereikbaar via weg en spoor. Het is prettig wonen en werken in Veendam, de parkstad van Groningen, met veel bedrijvigheid en voorzieningen zoals scholen, een theater, een subtropisch zwembad, een Leer-Sport Park en een uitgebreid winkelaanbod.

Naast de genoemde voorzieningen heeft de gemeente Veendam ook veel natuur te bieden, zoals onze parken en het recreatiegebied Borgerswold. Daarnaast kent Veendam vanwege haar industriële verleden nog verschillende monumentale panden die hiervan getuigen, zoals onder meer het Veenkoloniaal museum en de kapiteinshuizen. Veendam heeft daardoor een interessante mix van historie en moderne voorzieningen.

Wil jij samen met ons werken aan een toekomstbestendig Veendam?

Bij de gemeente Veendam zijn we altijd bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te professionaliseren, met oog voor de diverse belangen van inwoners en bedrijven. Als jij het een uitdaging vindt om hieraan bij te dragen en de handen uit de mouwen te steken, dan zijn we op zoek naar jou! Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer bij de gemeente Veendam!

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Raadhuisplein 5
9641AW Veendam
Postadres Postbus 20004
9640PA Veendam

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!