Gemeente Westerwolde

Werken bij gemeente Westerwolde

Logo

We zijn een kleine organisatie waarin we jouw talent, kennis en ervaring goed kunnen gebruiken! Bij ons krijg jij de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. En ontwikkelen, dat doen wij ook!

Westerwolde is een jonge gemeente en bestaat pas sinds 2018. Wij zijn nog volop aan het kijken hoe we het beste kunnen werken om onze inwoners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we met z’n allen, en we zijn benieuwd wat jij daarvan vindt!

Bij de gemeente Westerwolde werken we voor en het liefst mét onze inwoners. Ideeën en plannen uit de samenleving ondersteunen we en jagen we aan. Dat doen we met lef en daarbij doen we dingen soms anders dan normaal. We kijken daarbij eerst hoe we mensen bij elkaar kunnen brengen zodat ze het zelf kunnen doen. Lukt dat niet dan helpen we graag een handje.


Openbaar Onderwijs Westerwolde (OOW)

Ook het openbare onderwijs valt rechtstreeks onder het college van burgemeester en wethouders. De gemeente Westerwolde vormt het integrale bestuur van de zeven openbare basisscholen verspreid over het zuiden van Westerwolde.

Bij Openbaar Onderwijs Westerwolde is ieder kind welkom, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. We leren kinderen van jongs af aan respect te hebben voor elkaars mening en overtuiging. Er wordt actief aandacht besteed aan de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen, zonder voorkeur voor één bepaalde opvatting.

Elke leerling wordt optimaal ondersteund in zijn/haar ontwikkelingsproces van kleuter naar tiener en voorbereid op zijn/haar plek als volwassene in onze samenleving. Onze scholen geven met een aanvullende visie en daarbij passende werkwijze invulling aan. De gezamenlijke kernwaarden van Openbaar Onderwijs Westerwolde zijn: kwaliteit, respect, acceptatie, communicatie, haalbaar, trots.


Ben jij nieuwsgierig geworden naar Westerwolde en onze vacatures?

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Dorpsstraat 1
9551AB Sellingen
Postadres Postbus 14
9550AA Sellingen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!